Eerste hulp bij spoedverzendingen, bel: 0623942349       koeriercompany@gmail.com

in 30 minuten bij u

0 6 2 3 9 4 2 3 4 9

Internationaal transport

Zoekt u de mogelijkheid tot internationaal transport vanuit Rotterdam of een andere locatie in Nederland? Dan zit u hier op de juiste pagina. Koerier Company is een bedrijf dat spoedzendingen over de weg doet en begrijpt dat binnen Europa een auto vaak het snelst is.

Internationaal transport wordt vaker met de auto gedaan en zeker wanneer het gaat om belangrijke pakketten, poststukken spare parts etc. Als de tijdsdruk groot is zijn alle middelen geoorloofd om de belofte aan uw klant waar te maken.

Niets is te gek

Wanneer een zending haast heeft is de Koerier Company bereid om in heel Europa een bestelling op te halen of af te geven. Het maakt niet uit of dit in Antwerpen, Lissabon, Boedapest of op een andere locatie is. Onze chauffeurs hebben ook ervaring met het ophalen van zendingen in internationale Europese havens (tot in de machinekamer op boten), vliegvelden, raffinaderijen.

Bekijk onze pagina over internationale verzendingen om meer te lezen over hoe wij voorbereid zijn op elke soort spoedkoerier opdracht dan ook naar waar dan ook in Europa.

Internationaal transport met Koerier Company

Wij kunnen wereldwijd verzendingen ophalen als dit nodig is en er wordt nooit meer gefactureerd dan afgesproken. Wij werken niet met voorrijkosten en brandstoftoeslagen. Onze offerte is opgebouwd uit een combinatie van:

●Kilometers van het ophaal- naar het afleveradres en terug

●Laden en lossen/wachten per 15 minuten

●GEEN nacht/weekend toeslagen.

Voor uitgebreidere informatie over prijzen en planning staan wij u graag te woord, bel :06 2394 2349 of stuur ons een  mailtje

Direct internationaal transport nodig? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 2394 2349 en de koerier kan al binnen 30 minuten uw zending ophaln en rechtstreeks afleveren.