Eerste hulp bij spoedverzendingen, bel: 0623942349       koeriercompany@gmail.com

Koeriersdiensten

Bent u benieuwd naar de koeriersdiensten die Koerier Company vanaf Rotterdam levert? Nationaal transport en internationaal transport is onze specialiteit. Wij verzorgen uw spoedzending(en) van poststukken en pakketten in heel Nederland en over de grens. Als u geïnteresseerd bent in nationaal of internationaal transport is Koerier Company 24 uur per dag en 7 dagen per week uw betrouwbare partner.

Nationaal transport is overdag, doordeweeks, ’s nachts en in het weekend mogelijk. Wij halen uw pakket of poststuk overal op in Nederland en leveren deze af waar u dat wilt. Onze koeriersdiensten maken spoedverzendingen mogelijk, maar ook als een zending minder tijd nodig heeft zijn wij u graag van dienst. Wij gebruiken UPS als partner en kunnen wereldwijd zendingen aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Koeriersdiensten in of naar Rotterdam

Wij zijn u van dienst in heel Nederland, maar in het bijzonder in Rotterdam en omgeving. Deze prachtige stad is gebouwd om een wereldhaven van formaat en was tot 2004 zelfs de grootste haven ter wereld. In deze doorvoerhaven naar de rest van Europa is transport een gewoonte en wij Rotterdammers snappen als geen ander dat een afspraak ook echt een afspraak is.

Wij verzorgen koeriersdiensten voor nationaal transport, maar zijn ook bekend met internationale havens en kunnen uw zending in principe overal in Europa ophalen en afleveren.

Tarieven checken en inplannen

Koerier Company is graag transparant en factureert nooit meer dan er is afgesproken. Wij werken niet met brandstoftoeslagen en voorrijkkosten. Uit het aantal kilometers, wachttijden en het aantal tussenstops komt een passend tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie of eventuele vragen.

Wij zijn te bereiken via 06 2394 2349 of koeriercompany@gmail.com waar u een vrijblijvende offerte kunt aanvragen. Wilt u een spoedverzending doen met onze koeriersdiensten? Dan kunt u het best direct even bellen. .