Eerste hulp bij spoedverzendingen, bel: 0623942349       koeriercompany@gmail.com

in 30 minuten bij u

0 6 2 3 9 4 2 3 4 9

Spoedkoerier

Spoedkoerier nodig in Rotterdam of omgeving? Koerier Company is bereikbaar voor alle spoedzendingen in Nederland en daarbuiten. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor een spoedkoerier. Het maakt niet uit rond welke tijd u belt of op welke manier u zakelijk wilt verzenden. Als u een spoedkoerier nodig heeft zit u op deze pagina op de juiste plaats voor meer informatie:

●Ontdek de Rotterdamse mentaliteit van de Koerier Company

●Ontdek hoe u direct een zending kunt inplannen

●Bestel direct een koerier voor uw spoedverzending

Afspraak is afspraak

Als u haast heeft en in een noodsituatie zit is het belangrijk dat alles in één keer goed gaat. Wij helpen u uit de brand wanneer het nodig is en dat begint bij heldere communicatie vanaf het eerst contactmoment. Telefonisch kunt u ons bereiken en kunnen wij de gegevens van uw koerier opdracht snel bespreken om direct op pad te gaan.

U krijgt direct te horen wat de spoedkoerier kost en er wordt nooit meer gefactureerd dan is afgesproken.

Spoedkoerier inplannen

Wanneer u een spoedkoerier nodig heeft is het heel eenvoudig om deze via de website in te plannen. Bestel een koerier door de volgende gegevens in te vullen:

●Uw naam en gegevens

●Gegevens verzender

●Gegevens ontvanger

●Informatie over de verzending

Direct een spoedkoerier bestellen bij een transportbedrijf

Bel ons om zo snel mogelijk een reactie te ontvangen. Wij zijn in principe altijd bereikbaar en kunnen direct een voorstel doen wanneer de planning dat toelaat.

Vul alle gegevens zo compleet mogelijk in om direct het juiste prijsvoorstel te ontvangen. Mail naar koeriercompany@gmail.com of bel ons op 06 2394 2349. Wij voorzien u graag van een passend advies en zijn altijd en op elk moment bereikbaar als spoedkoerier voor uw kritieke verzendingen.