Eerste hulp bij spoedverzendingen, bel: 0623942349       koeriercompany@gmail.com

in 30 minuten bij u

0 6 2 3 9 4 2 3 4 9

Transportbedrijf Rotterdam

Zoekt u een transportbedrijf in Rotterdam? In Rotterdam zijn er bijna 300 verschillende transportbedrijven actief. Koerier Company is er één van en heeft tegelijk een landelijk netwerk van betrouwbare spoedkoeriers die 24 uur per dag en 7 dagen per week standby staan voor uw belangrijkste zendingen.

Transportbedrijf Rotterdam: Koerier Company

Koerier Company is niet voor niets gevestigd in Rotterdam en staat in verbinding met de haven van Rotterdam dat het grootste haven- en industriecomplex van Europa is. In Rotterdam en omgeving zijn niet alleen industriële bedrijven actief, maar zijn er ook tal van industrieterreinen waar bedrijven actief zijn en er steeds meer bedrijven actief worden. Van 1962 tot 2004 was Rotterdam de grootste haven ter wereld en juist daarom is Koerier Company er zo trots op om vanuit deze mooie stad te werken als Rotterdams transportbedrijf.

Koerier Company voor al uw pakketten en poststukken

Uw zendingen kunnen overal in Nederland worden opgehaald en weggebracht. Een koerier bestellen is heel eenvoudig en kunt u via de website doen. U hoeft alleen een formulier in te vullen en één van de chauffeurs komt direct het pakketje of poststuk ophalen. Bel direct wanneer het gaat om een spoedzending met 06 2394 2349. Wij vragen wie u bent, wat de gegevens van de verzender en ontvanger zijn en om welke verzending en het precies gaat.

Transportbedrijf Rotterdam : internationale zendingen

Wij organiseren ook verzendingen buiten Nederland in de rest van Europa en in dat geval is een verzending met de auto bijna altijd het snelst ( internationaal transport). U weet op deze manier zeker dat u een afspraak nakomt en ook het lossen van grote boten in Europese havens is voor onze chauffeurs geen probleem. Transportbedrijf in Rotterdam nodig of ergens anders? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen en planning.

Zo snel mogelijk komen wij met een voorstel om uw verzending uit te voeren. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel kunnen wij u direct van dienst zijn.