Eerste hulp bij spoedverzendingen, bel: 0623942349       koeriercompany@gmail.com

Koerier voor heel Europa

Soms komt het wel eens voor dat u iets moet verzenden (of laten ophalen) naar het buitenland. Wanneer dat geen haast heeft, kan dat gewoon in distributie. Maar als elke minuut telt, of omdat er tijdens distributie grote kans op schade/kwijtraking is, kunt u altijd op ons rekenen. 

Wij zetten een persoonlijke, professionele koerier in die uw zending geen minuut uit het oog verliest en het afleverd, precies waar u maar wilt. Bij de juiste afdeling van een bedrijf of contactpersoon op een schip. U kunt ons zien als de crème de la creme vd koerierswereld, zoals je bv ook hebt de navy seals in het leger, voor speciale, gecompliceerde, vitale essentiele opdrachten waar niks fout mag gaan anders zijn de gevolgen niet te overzien. 

Ruime ervaring opgebouwd, gekoppeld aan onze kennis van de transportwereld en onze gezonde ambitie om alles zo perfect mogelijk op te lossen en uit te voeren.


Wij zijn ook op hoogte van alle belangrijke regels tav transport en kennen het Europese wegennet als onze broekzak en kunnen ook uw douaneformulieren in orde maken voor export/import naar/van niet-EU landen zoals Zwitserland, Noorwegen etc.

Onze elite koeriers worden streng geselecteerd en moeten in bezit zijn van :

 • Tomtom Europa met filemeldingen 
 • Smartphone met internet 
 • Auto jonger dan 5 JAAR 
 • Bewijs van goed gedrag
 • Goed Nederlands en Engels kunnen spreken en lezen/schrijven

In voertuig moet aanwezig zijn :

 • Veiligheidsschoenen, bril, helm
 • Fluorhesje
 • Brandblusser
  (ivm strenge regels op bedrijventerreinen/raffinaderijen/havens/schepen etc)
 • Spanbanden/dekens voor vastzetten/beschermen van uw belangrijke zaken, nooit schade!

Zoals u ziet zijn wij op alles voorbereid, ook als uw zending non-stop naar verre bestemmingen moet worden afgeleverd, is dat geen enkel probleem. Uw deadline is onze missie en wij gaan met uw zending om alsof het de Nachtwacht is! 

Onze koeriers zijn pro-actief meedenkend en spreken & schrijven ook allemaal zeer goed Engels. (en Nederlands natuurlijk). Duidelijke en open communicatie staat hoog in het vaandel bij ons. 

Wilt u meer weten of heeft u een vaak voorkomende internationale rit, neem dan vrijblijvend contact op om met ons te praten over uw wensen en onze oplossingen daarvoor. Tevens krijgt u meteen een transparante, scherpe prijsberekening, natuurlijk geheel vrijblijvend.

U kunt ons 24/7 bereiken op 06 2394 2349 of stuur een mail naar koeriercompany@gmail.com


Neem direct contact met ons op